Desigual-hype slaat toe op Meir

Print

Desigual-hype slaat toe op Meir

Antwerpen - De populaire, eclectische prints van Desigual zijn vanaf nu ook te vinden op de Meir. Het Spaanse modemerk vestigde er zijn nieuwste flagshipstore, ondertussen de negende winkel in ons land.

De populariteit van Desigual is de laatste jaren enorm gegroeid. Het Spaanse modemerk heeft ondertussen 275 eigen winkels en is aanwezig in 7.000 multimerkenwinkels. En dat in 71 verschillende landen.

Naast de kledingcollecties voor dames, heren en kinderen vind je in de Antwerpse winkel ook de vorig jaar gelanceerde schoenencollectie. Op zo'n 1.000 vierkante meter wordt het volledige gamma gepresenteerd. Een shopconcept dat 'La vida es chula' werd gedoopt, wat zoveel betekent als 'het leven is mooi'. Van de verlichting over de decoratie tot de presentatie van de kleding: alles moet tot de verbeelding spreken. Souvenirs meegebracht van verre reizen, opmerkelijke kunstwerken, nostalgische lampen, oosterse tapijten en retrokasten.

In elk vertrek van het Desigualhuis wordt een andere productfamilie voorgesteld: schoenen, broeken, jurken, truien, T-shirts, hemden, jassen, rokken. Ook Desigual Living is er verkrijgbaar, de nieuwe interieurlijn die de favoriete plekjes thuis van een streepje kleur en plezier voorziet. Patchwork behangpapier vervolledigt het plaatje.

GDEW

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio