1 / 2

"Eva Pauwels kookte midden in de nacht met loeiharde muziek en de fles wijn bij de hand"

Eva Pauwels en haar derde man Franky gaan scheiden. Reden: Franky zou achter haar rug schulden hebben gemaakt. Onzin reageert de familie van de man nu. "Hij werkt keihard in een fabriek en dan nog als verzekeringsmakelaar in bijberoep."

mgeysmans

"Het enige wat zij thuis deed, was koken. Franky nam een huishoudster in dienst en mijn moeder deed daar de strijk. Wat bleef er dan nog over voor Eva? Koken dus. En weet je wanneer ze dat deed? s' Nachts, met de muziek volle bak, de fles wijn bij de hand. Franky kende geen moment rust. Wij ook niet trouwens. Madam vond er niet beter op dan ons in het midden van de nacht wakker te bellen. Elke keer als iets in haar opkwam, moesten wij maar springen. Ik heb haar dat enkele maanden geleden eens gezegd, dat wij hard moeten werken overdag en onze nachtrust nodig hebben. Kwaad dat ze was! Het grote probleem is heel simpel te achterhalen: Eva haar drankprobleem. Het is werkelijk problematisch, niemand die daarnaast kan kijken", aldus zus Linda in Dag Allemaal.

"Ze zou beter zeggen dat ze af en toe NIET drinkt, dat is dichter bij de waarheid dan het omgekeerde beweren. Eerder dit jaar had ze de drank even opgegeven, maar dan was daar dat vreselijke verhaal van die Belgium's Got Talent-auditie. En sindsdien gaat het van kwaad naar erger. En elke keer volgens hetzelfde stramien. Overdag rust ze uit, neemt ze uitgebreid een badje, kijkt ze tv. En 's nachts komt ze tot leven. Dan organiseert ze het ene feestje na het andere voor al haar vrienden, terwijl Franky er de volgende dag weer vroeg uit moet. Hij heeft haar zo dikwijls gezegd: ga toch werken, ge gaat u veel beter voelen. Maar wie wil er zo iemand aannemen he. Misschien is het maar beter voor mijn broer dat het nu gedaan is."

Lees ook: "Eva Pauwels had zwaar gezopen. Er zat zelfs een fles wijn in haar sacoche" Eva Pauwels: "Ik ben helemaal om zeep geholpen (door Jacques Vermeire)" Eva Pauwels: "Relatie heeft geleden onder mijn plasincident"

NIET TE MISSEN