FairTrade Award voor Dienstenthuis Turnhout

Print

FairTrade Award voor Dienstenthuis Turnhout

Turnhout - Dienstenthuis zet zich al jarenlang in voor FairTrade en eerlijke handel. Het dienstenchequebedrijf heeft daarom de FairTrade Award gekregen, uitgereikt door de Mondiale Raad en FairTrade Trekkersgroep van Turnhout. Tijdens de uitreiking schonk het bedrijf nog een mooie cheque van € 500 ter ondersteuning van de FairTrade werking.
De FairTrade Award werd vorig jaar voor de eerste keer uitgereikt. Toen kreeg het stadsbestuur van Turnhout alle eer. Dit jaar ging de award naar Dienstenthuis. Het bedrijf onderneemt meerdere initiatieven om FairTrade te ondersteunen. De thuishelpers krijgen bijvoorbeeld een FairTrade cadeautje als ze 1 jaar in dienst zijn. Tijdens de Nieuwjaarsrecepties wordt er steevast FairTrade fruitsap geschonken en tijdens de bloedgeefactie die Dienstenthuis organiseert, kunnen de donoren genieten van een (h)eerlijke FairTrade maaltijd. Het bedrijf ondersteunt ook een project voor waterbeheer in Madagaskar.

Dienstenthuis is zeer blij dat hun initiatieven gezien en beloond worden. Om hun boodschap nog wat kracht bij te zetten, heeft het bedrijf tijdens de uitreiking van de award nog een cheque van € 500 overhandigd aan de Mondiale Raad en de FairTrade Trekkersgroep. Dit bedrag kunnen zij gebruiken ter ondersteuning van hun werking.

Toon Verheijen
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio