Pippa Middleton schrijft boek over feesten

Pippa Middleton schrijft boek over feesten

Pippa Middleton schrijft boek over feesten

Print
Pippa Middleton (29), partydier en de jongere zus van hertogin Kate, is tot de wereld van de boekenschrijvers toegetreden. Donderdag verscheen in England haar 416 pagina's tellende werk 'Celebrate', met tips voor feesten die thuis georganiseerd worden.

"Het is verbazingwekkend op 30-jarige leeftijd wereldwijd erkenning te krijgen - wegens je zus, je zwager en je achterwerk", schrijft Philippa daarin over zichzelf. Op de bruiloft van haar zus Catherine met prins William stal ze de show in haar strakke witte jurk.

De ouders van Middleton verdienden miljoenen met postorderverkoop van feestartikelen. Blijkbaar werkt Pippa twee dagen per week voor het onlinebedrijf. Volgens mediaberichten streek ze een gage van zowat 500.000 euro op voor haar boek.

Daarvoor moet ze ook vernietigende kritiek slikken. "Al die grof gebreide truien, die zachte verlichting, al die praat over 'koesteren' en kaarsen en 'herftsvoorkeuren'. Wie denkt ze wel dat ze is? De koningin van Engeland?", schreef The Daily Telegraph.

Toch stond het boek donderdagmiddag al op de 57ste plaats in de verkoopcijfers van de Britse afdeling van internethandelaar Amazon.

Foto AFP

.

Nu in het nieuws