"Het moet spoken in Constant Vanden Stock stadion"

Het moet spoken in Constant Vanden Stock stadion

"Het moet spoken in Constant Vanden Stock stadion"

Print
Anderlecht-coach John van den Brom lanceert donderdag een oproep naar de paars-witte supporters om massaal de Champions League-thuiswedstrijden tegen Zenit en AC Milan bij te wonen. Met hun steun wil hij de landskampioen naar Europese overwintering leiden.

"De goede prestaties van de ploeg tegen AC Milan uit en Zenit uit bieden mogelijkheden", zegt van den Brom. "Ik hoop, in naam van de staf en de spelers, dat de fans de wedstrijd tegen Milan massaal bijwonen. De steun kan ons helpen een hoger niveau te halen en samen ons doel te bereiken: overwinteren in Europa. Het moet, dankzij de fans, op 6 en 21 november spoken in het Constant Vanden Stock stadion."

Wie de CL-wedstrijden wil bijwonen, zal snel moeten zijn. "Op dit ogenblik zijn er 2.500 tickets beschikbaar voor de wedstrijd tegen AC Milan (21/11) en 3.500 voor de match tegen Zenit (6/11)", laat de club weten.

Anderlecht haalde uit zijn eerste drie groepsmatchen 1 op 9. Na een 0-0 in de openingsmatch bij Milan volgden nederlagen thuis tegen Malaga (0-3) en in Zenit (1-0).

Foto Photo News

MEER VOETBALNIEUWS