2theloo wint Shopping Awards 2012

2theloo wint Shopping Awards 2012

2theloo wint Shopping Awards 2012

Print
Antwerpen - De winkel 2theloo in de Stadsfeestzaal in Antwerpen krijgt een award van de Shopping Awards 2012. De jury was onder de indruk van het concept van het bedrijf.

De winkel 2theloo in Antwerpen kreeg een 'Special Award' toegekend door de Belgisch-Luxemburgse Raad voor Winkelcentra. 'De Special Award' is opgericht ter ere van 2theloo. Dat heeft het bedrijf te danken aan haar origineel en stijlvol concept. Volgens de jury maakt de handelszaak het aangenaam om op de wc te zitten. De levensgrote posters van allerlei leuke onderwerpen geven een zekere look & feel aan de toiletten. Ook het idee om een groot en klein toilet naast elkaar te plaatsen vond de jury zeer innovatief. Zo kunnen ouders hun kleine kinderen begeleiden. Kortom, naar wc gaan in 2theloo is een unieke ervaring.

De prijs voor beste shopping center gaat naar het winkelcentrum in Nijvel. Ook het shoppingcentrum in Aliénau viel in de prijzen. De award voor nieuwste concept ging naar het merk Bel&Bo. De Smets conceptwinkel werd dan weer verkozen tot beste nieuwe winkel op de markt. Tenslotte gaat de prijs voor beste website naar Delhaize Direct. Alle juryleden hebben de verschillende shoppingcentra bezocht en beoordeeld.

foto: Gert Cools

Aysun Nebioglu

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio