Topfotografen geven workshop in Park Spoor Noord

Topfotografen geven workshop in Park Spoor Noord

Topfotografen geven workshop in Park Spoor Noord

Print
Antwerpen - Bekende fotografen geven op 5 november demonstraties en workshops in Park Spoor Noord. Op de workshop 'Simply The Best' kunnen amateurfotografen de allernieuwste technologische snufjes uitproberen.

Op 5 november vinden workshops plaats voor vakfotografen en studenten fotografie op Park Spoor Noord. Prominente fotografen zoals Piet van de Eynde, Bert Stephani, Ioannis Tsouloulis, Luc Peeters, Tom Museeuw, Stephane Verheye en Toon Grobet zullen in samenwerking met de amateurfotografen verschillende toestellen uittesten en ze met elkaar vergelijken. De workshop begint om 14.00u en loopt tot 22.00u.

Organisator Toon Grobet van Studio vzw is tevreden met het concept. "Je zou 'Simply The Best' kunnen vergelijken met een event waarbij alle sportwagens van alle merken op een rijtje voor je worden klaargezet. Vervolgens mag jij er als testpiloot de hele dag mee gaan scheuren. Je zal begrijpen dat dit concept voor veel fotografen een natte droom is."

Met dit evenement krijgt het woord "beurs" een volledig nieuwe betekenis.'Simply the Best' wordt niet georganiseerd door vakfotografen, maar door verkopers. De producent daagt de fotograaf uit om in de praktijk te tonen tot wat zijn materiaal in staat is.

foto:GVA

Aysun Nebioglu

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio