Verrassingsconcert van de Rolling Stones in Parijs (oproep)

Verrassingsconcert van de Rolling Stones in Parijs (oproep)

Verrassingsconcert van de Rolling Stones in Parijs (oproep)

Print
De Rolling Stones geven vanavond/donderdag een "kort concert" in Parijs, zo heeft de Britse groep getwitterd. Het is een opwarmertje voor hun schaarse optredens later dit jaar.

Volgens de krant Le Parisien speelt de legendarische groep in de Trabendo, een zaaltje met 700 plaatsen.

De Stones twitteren dat er op de middag 350 tickets op naam te koop zijn in de Virgin Megastore op de Champs Elysées aan vijftien euro.

De groep treedt maandag opnieuw aan in Parijs. Het betreft een privé-concert in het Mogador-theater voor een investeringsfonds.

Enkele dagen geleden maakten de Rolling Stones bekend dat zij in november en december telkens twee concerten in Londen en de VS zullen geven om hun vijftigjarig bestaan te vieren. Tickets gaan tot meer dan 500 euro, wat niet bij iedereen tot 'Satisfaction' leidt.


Bent u een extreme Rolling Stones-fan die naar Parijs trekt om een ticket voor het concert te kunnen bemachtigen of kent u zo iemand? Laat het ons weten via hier@reageren.be Vergeet niet uw gegevens te vermelden.

Foto vlnr: Charlie Watts, Ronnie Wood, Keith Richards en Mick Jagger op de wereldpremière van de film 'Crossfire Hurricane' in Londen

Foto EPA

.

Nu in het nieuws