Seks & Relaties

"Een affaire is het beste wat een slecht huwelijk kan overkomen"

Print

Een affaire is het beste wat een slecht huwelijk kan overkomen

Wie dacht dat overspel de ultieme doodsteek voor een relatie is, heeft het volgens Noel Biderman van de Canadese datingsite voor getrouwde mensen Ashley Madison goed mis. "Ontrouw heeft al duizenden huwelijks gered."

"Ik ben helemaal geen echtbreker, ik heb net al duizenden huwelijken gered door affaires te promoten. Een affaire is het beste wat een slecht huwelijk kan overkomen. Zolang het niet uitkomt", aldus Biderman in een krant van De Persgroep.

"Ik ben zelf al vaak ontrouw geweest. Tja, ik ben een 40-jarige man, wat verwacht je. Ik denk dat elke man van mijn leeftijd wel eens vreemdgegaan is. Het gaat dan wel over vroegere, minder serieuze relaties. Mijn vrouw, met wie ik nu tien jaar getrouwd ben, heb ik nog nooit bedrogen. Ik ben er heilig van overtuigd dat een affaire het beste is wat een slecht huwelijk kan overkomen. De ontrouwe partner kan ontsnappen uit een situatie die voor hem niet meer houdbaar is, waardoor hij gelukkiger is. Dit straalt hij af op zijn huwelijk, dat weer beter gaat. Zijn partner wordt ook niet gekwetst, want die weet van niets. En zelfs als een affaire aan het licht komt, kan dit nog goed uitdraaien. Uit studies blijkt dat meer dan twee derde van de huwelijken een affaire overleeft. Eigenlijk heb ik met mijn site al duizenden huwelijken gered."

NIET TE MISSEN