"Justin Bieber stal mijn creditcard voor een penisverlenging"

Justin Bieber stal mijn creditcard voor een penisverlenging

"Justin Bieber stal mijn creditcard voor een penisverlenging"

Print
Een man beschuldigt Justin Bieber ervan dat de zanger zijn creditcard stal. Het Canadese tieneridool zou met de gestolen centen zijn penisverlenging betalen.

Justin Bieber is een dief. Althans dat beweert een Amerikaan die klacht indiende tegen Biebermans. "Bieber stal mijn creditcard. Vervolgens gebruikte hij mijn centen om een penisvergroting te betalen."

"De zanger liet op mijn kosten ook een abortus uitvoeren bij zijn vriendin Selena Gomez. Hij bezwangerde het arme meisje in mijn slaapkamer. Bieber bedroog Selena trouwens met Ke$ha, Rihanna en Penélope Cruz. Ik kan het weten, want ik ben de vader van Selena", raaskalde de man tegenover een rechter in Michigan.

Usher

En passant wil de boze man ook zanger Usher een proces aansmeren. "Usher kwam in juli bij me thuis. Tijdens dat bezoek stak hij vuurwerk af in mijn anus. Alsof dat nog niet erg genoeg was, zong hij luidkeels Firework van Katy Perry in mijn oor. "

De verontwaardigde Amerikaan eist nu zijn 430 dollar (330 euro) terug van Bieber plus een schadevergoeding.

Gelukkig is er ook goed nieuws voor Bieber. YouTube maakte woensdag bekend dat hij de eerste artiest is wiens clips meer dan drie miljard keer bekeken zijn.

STLA

Foto Reuters

Nu in het nieuws