Boliviaanse doelman stopt dezelfde strafschop drie keer (video)

Print
De Boliviaanse doelman Carlos Erwin Arias van Oriente Petrolero heeft indruk gemaakt door een strafschop die twee keer opnieuw moest getrapt worden evenveel keer te stoppen.

Tijdens de wedstrijd tussen Universitario en Oriente Petrolero kreeg Universitario bij 1-1 een strafschop. Gabriel Diaz nam zijn verantwoordelijkheid, maar Arias dook naar de goede hoek en stopte de strafschop. Scheidsrechter Evert Cuellar deed evenwel teken dat de strafschop opnieuw moest getrapt worden omdat Arias te vroeg van zijn de doellijn was gekomen. Diaz zette zich opnieuw achter de bal en koos deze keer de andere hoek, maar weer speelde Arias voor kwelduivel. Tot grote frustratie van de spelers en de trainer van Oriente Petrolero wees Cuellar opnieuw naar de stip om onduidelijke redenen.

Na veel tumult kon Universitario voor de derde keer in enkele minuten op voorsprong komen van op de stip, maar Arias liet zich ook deze keer niet verschalken en hield de strafschop van Edgar Escalante, die het had overgenomen van Diaz, tegen.

Arias - opnieuw veel te snel uitgekomen - klopte zich op de borst en schonk Oriente Petrolero na een spektakelstuk een punt. Bij Universitario kookten de potjes bijna over.

Bekijk hier de beelden via Youtube:

JVBR

Foto Belga

MEER VOETBALNIEUWS