Hoe vang ik een ongelukkig kind op?

Print
Zandhoven - Op 25 oktober 2012 vindt in de brandweerkazerne (Schildebaan 2 - 2240 Zandhoven) een lezing plaats in het kader van opvoedingsondersteuning. Vanaf 20.00u. leert Jo Voets (orthopedagoog en therapeut) ons alles over opvoeden en (on)gelukkig zijn. Welke plaats hebben verdriet, woede en depressie in de emotionele ontwikkeling van kinderen? De grootste wens van ouders is dat hun kinderen gezond en gelukkig opgroeien. Maar wat als er donkere momenten komen? Bestaat depressie op kinderleeftijd en zo ja is dit een zaak voor therapeuten en/of ouders?Hoe kan je als ouder een grens trekken tussen groot kinderverdriet, depressie of zelfs trauma's?
Deze avond organiseren we in samenwerking met de gezinsbond en met Victoria. Victoria is een nieuwe dienst van DBC Openluchtopvoeding vzw. Je kan er terecht voor advies, training en informatie rond de opvoeding van kinderen met gedrags- en emotionele problemen.

De toegang is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Je kan hiervoor terecht bij de opvoedingswinkel (03-298 09 74 | opvoeding@zandhoven.be)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio