Vader die dochter en schoonzoon liet vermoorden wilde villa terug

Print

Vader die dochter en schoonzoon liet vermoorden wilde villa terug

Laakdal - De moord op Karel Maes (57) en Caroline Callaars (47) - die op het Venezolaanse eiland Margarita in opdracht van Carolines vader Armand zijn vermoord - is bij de Limburgse familie van Caroline als een mokerslag aangekomen. Volgens zus Shirley wilde haar vader zijn deel van de villa op het eiland terug. "Machtsgeilheid doet lelijke dingen met een mens", aldus de vrouw uit Peer.

Zondagochtend trof de Venezolaanse politie Caroline Callaars en haar vriend Karel Maes levenloos aan in hun hotel ‘Villa Estrella’. Het koppel was met messteken om het leven gebracht.

Villa

Zeven jaar geleden waren de twee vanuit Laakdal naar Isla Margarita vertrokken om er een nieuw leven op te bouwen. Ze kochten er samen met de moeder en vader van Caroline een villa.

De moeder, Caroline en Karel kregen de villa uiteindelijk volledig in handen. Carolines moeder trok terug naar België maar Armand wilde zijn deel van de villa terug. “Hij eiste onterecht opnieuw het hotel op, en vond er niets beter op dan zijn dochter en schoonzoon uit de weg te ruimen”, zucht Shirley.

Armand heeft ondertussen bekend dat hij het koppel op gruwelijke wijze liet vermoorden: verschillende huurmoordenaars bonden hen eerst vast om dan hun kelen over te snijden. Kostprijs: 450 euro.

Lees het volledige verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen.

RuSt

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio