Griezelen met Halloween in het stadspark van Turnhout

Print

Griezelen met Halloween in het stadspark van Turnhout

Turnhout - De Stoomgroep Turnhout organiseert op woensdagavond 31 oktober een griezelavond in het Stadspark.
em>Het is een angstaanjagende en duistere nacht. In de verte galmt het geluid van een weerwolf en fluorescerende spookmummies dwarrelen door de bomen. Plots steekt een ijzingwekkende spookheks haar hoofd uit een donkere takkenbos. Het gekerm van geketende gruwelwezens zindert door de nacht. In een duistere tunnel huilen wolven en brullen draken terwijl een ondoordringbare mist de onschuldige reizigers opslorpt. Felle, gekleurde lichtflitsen komen uit donkere holen opgeschoten en oranjerode vlammen branden onder een stuk spokenvlees. Uit een oude graftombe klinkt gerammel van kettingen terwijl een heks op haar bezem voorbijvliegt... Er hangt een pompoenoranje gloed van "jack-o'lantern's" over het grasveld. Dracula komt plots met een hoop vampieren van achter een doornstruik vandaan en wil zijn tanden in onschuldige voorbijgangers zetten...

Dat, en nog veel meer, kan je meemaken tijdens de Halloweennacht bij de minitreintjes in het stadspark van Turnhout op woensdagavond, 31 oktober vanaf 18 uur tot 22 uur.

Iedereen is welkom, zeker als je ook verkleed bent in heks of spook of Dracula of of een masker op hebt wat dan ook. De leden van "stOOmgroep Turnhout vzw" zetten zich allemaal in om je een griezelend fijne avond te laten beleven. Als je het koud krijgt kan je aan de bar een verwarmende versnapering vinden, terwijl de leden van de leden van de zwemclub "KST" je hotdogs en smoutebollen aanbieden.

Toon Verheijen
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio