Celebs

Gert Verhulst over breuk met Josje (K3): "Misschien ben ik wel voer voor psychologen"

Print

Gert Verhulst over breuk met Josje (K3): Misschien ben ik wel voer voor psychologen

Gert Verhulst heeft klare taal gesproken over zijn breuk met Josje. Niet Johnny de Mol is de oorzaak van hun split, wel zijn liefde voor cafébazin Ellen.

"Het was een moeilijke periode, maar ook een fijne tijd. Ik werd, zonder dat ik dat op voorhand had kunnen voorspellen, verliefd op Josje. Hoe mijn gevoelens voor haar ontstonden? We werkten nauw samen, maakten spannende dingen mee en op een gegeven moment voelden we ons tot elkaar aangetrokken. Er waren ook nadelen. Vanaf het allereerste moment lag onze relatie onder een enorm vergrootglas. Vrijwel elke stap die we buiten de deur zetten, werd beschreven of gefotografeerd", aldus Verhulst in een krant van De Persgroep.

Agressieve media

"Ook al ben ik publiciteit gewend, dit voelde niet goed. In ons land viel het nog goed mee, maar in Nederland waren de media agressiever. Josje en ik vonden dat ook vervelend. Je zou kunnen zeggen dat onze relatie bezweken is aan de druk van buitenaf. Liefde is iets heel speciaals. En gevoelens die je voor iemand hebt, zijn strikt privé. Kort gezegd komt het erop neer dat het niet meer werkte tussen ons. Dat vonden we allebei moeilijk. Uiteindelijk zijn we er op een goede manier uitgekomen. Dat is het belangrijkste, want onze levens gaan door."

"Ik blijf nauw samenwerken met K3 waarin Josje zingt, en dan is een goede onderlinge verstandhouding cruciaal. Dat is even een grote zorg geweest. Je moet op professioneel vlak immers met elkaar door en elkaar in de ogen kunnen kijken. Zelf heb ik ook geen verklaring voor hoe het zo is kunnen lopen. Ik heb altijd mijn gevoel gevolgd. Misschien ben ik wel voer voor psychologen."

Lees ook:
"Gert Verhulst heeft Josje gedumpt"
"Met hangende pootjes keerde Gert Verhulst terug naar ex"
"Leeftijdsverschil heeft Gert en Josje das omgedaan"

Photo News