Gazet van Antwerpen start platform voor ondernemers in Kempen

Gazet van Antwerpen start platform voor ondernemers in Kempen

Gazet van Antwerpen start platform voor ondernemers in Kempen

Print
Gazet van Antwerpen start met een digitaal platform rond ondernemen in de regio Kempen. Op de site Madeinkempen.be vindt u voortaan het grote nieuws maar ook de kleine weetjes over de bedrijven in deze bloeiende regio.

Bedrijven zorgen voor onze welvaart. Dus is het jammer als ze vooral in het nieuws komen als het niet goed gaat met een bedrijf. Met Madeinkempen.be willen we daar iets doen. Een nieuwssite, helemaal gewijd aan ondernemen in de Kempen. Want Kempische bedrijven zijn wel groot in export, maar krijgen op het thuisfront niet altijd de erkenning die ze verdienen. Wie weet dat bedrijven van bij ons wereldwijd geavanceerde radarsystemen leveren en onderhouden? Of dat onze ijsjes hun weg vinden tot in Rusland en Azië. De grote en kleine verhalen, de successen en af en toe ook de mislukkingen, die lees je vanaf vandaag op Madeinkempen.be.

Van Arendonk tot Zandhoven, van aannemers tot zorginstellingen, van multinationals tot zelfstandigen, van starters tot gevestigde waarden, van technologie tot glazenwassen. De nieuwssite staat onder het ervaren toezicht van Marc Balduyck. Marc heeft tientallen jaren de economische verslaggeving in Gazet Van Antwerpen verzorgd, heeft zelf ook bedrijfservaring en weet dus als geen ander op zoek te gaan naar de verhalen achter de successen van onze Kempische ondernemers.

Deze week passeren alvast al de bedrijven Soudal, Intersoft Electronics, Kaneka, Corosa, BP, Verbeek & Zonen en Glanzer op de website.

Ondernemers die zelf nieuws hebben, kunnen het insturen op redactie@madeinkempen.be.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio