Stationsproject ontdekken op 40 meter hoogte

Stationsproject ontdekken op 40 meter hoogte

Stationsproject ontdekken op 40 meter hoogte

Print
Mechelen - Vanuit een skywatch op zo'n 40 meter hoogte kan het publiek zaterdag 13 oktober kennismaken met het projectgebied voor de vernieuwing van de Mechelse stationsbuurt.
Komende vrijdag vindt op de stationsparking aan de Hanswijkvaart de officiële start plaats van de werkzaamheden voor het project Mechelen in Beweging. Dat is met de volledige hertekening van de omgeving een van de grootste projecten ooit in de Dijlestad. In een eerste fase bouwt een aannemer een ondergrondse parking voor 2.000 auto's, en wordt ook al een deel van de nieuwe ringweg van Mechelen-Zuid naar De Nekker aangelegd.

Op de stationsparking kunnen Mechelaars en belangstellenden zaterdag van 14 tot 17u30 ook terecht om het project te leren kennen. In een grote tent wordt een tentoonstelling opgesteld. Voor kinderen zijn er tal van attracties. Maar dé blikvanger is ongetwijfeld de skywatch. "Die zal bezoekers de kans geven om op een spectaculaire, maar honderd procent veilige manier het projectgebied te overschouwen", zegt woordvoerder Rudy Van Camp van Mechelen in Beweging.

Lees ook Realisatie stationsproject kan bijna starten

SVH

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio