1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Verdachte viervoudige moord Etterbeek gefilmd nabij woning slachtoffers

Alam Khorshed, de verdachte van de viervoudige moord in Etterbeek vrijdagavond, zou gefilmd zijn toen hij zich rond het tijdstip van de gruwel in de buurt van de woning van de familie Kaur bevond. De asielzoeker uit Bangladesh zelf is nog altijd spoorloos maar zou volgens een opgepikt gsm-signaal wel nog in Brussel zijn. Dat schrijft een krant van De Persgroep.

fvranckx

Op beelden van bewakingscamera's zou te zien zijn hoe Khorshed (foto links) vlak voor de moorden op de Indische Rajvir Kaur (30) en haar drie zonen Manraj (7), Karmanvir (5) en Navjot (2,5) op een bromfiets meermaals door de straat van de familie doolde.

De politie heeft de bromfiets inmiddels teruggevonden en denk dat Khorsed nog in Brussel verblijft. Zijn gsm-signaal werd immers opgevangen toen hij meteen na de feiten zijn kamergenoot belde. "Wat God wilde, is gebeurd", zou hij toen gezegd hebben.

Nog volgens de speurders zouden de moeder en haar drie kinderen de keel overgesneden zijn geweest met een mes uit de keuken van de familie. Waarom hij dat zou hebben gedaan, is nog niet duidelijk. Jasbir Singh, de vader van de familie, beweert dat zijn collega - Singh was kok in een restaurant, Khorsed afwasser - jaloers was op hem.

Zondag wordt in Etterbeek een witte mars gehouden om de slachtoffers te herdenken.

Lees ook: Collega van vader is mogelijke verdachte Zondag witte mars in Etterbeek voor vermoord gezin "Moet weten wat met mijn kinderen gebeurd is" Vrouw en drie kinderen de keel overgesneden in Etterbeek

Foto's Belga

Vastgoed

Jobs in de regio