1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Vrouw en drie kinderen de keel overgesneden in Etterbeek

In de Generaal Capiaumontstraat in Etterbeek zijn vrijdagavond de levenloze lichamen aangetroffen van een vrouw en drie kinderen. Ze werden de keel overgesneden. Het parket van Brussel bevestigt zaterdagvoormiddag de viervoudige moord, maar weigert voorlopig alle verdere commentaar.

fvangarderen

Volgens de buurtbewoners zou het om een familie Sikhs uit India gaan, zo leert een buurtrondvraag.

Volgens een kennis van de familie zijn de drie kinderen allen jongens -al circuleren ook andere versies. De oudste zou ongeveer zes jaar zijn. De vader verblijft al vijftien jaar in België, aldus de geëmotioneerde vrouw. De echtgenote zou vijf jaar in ons land geweest zijn, klinkt het. Het gezin is afkomstig uit het district Ludhiana in de Indiase deelstaat Punjab, voegt ze nog toe. De man zou in een restaurant in het Brusselse werken.

Getuigen zagen de wenende echtgenoot ergens rond 20-21 uur op straat. Er zijn verschillende versies over wanneer de politie aankwam. Een man zou met een kap over het hoofd weggeleid zijn, klinkt het bij de buurtwinkelier. Een buurman zag bij thuiskomst rond 1 uur 's nachts dat het labo van de politie aan het werk was. De straat was ook afgesloten.

De onderbuurvrouw, het gezin woonde op de eerste verdieping, zei dat ze de familie nooit hoorde ruziën. De kennis zegt dat er geen problemen waren tussen man en vrouw. Verschillenden zeggen dat de moeder een zeer beleefde dame was, mogelijk rond de 40 jaar. De kinderen speelden volgens de buurman vaak op straat.

Foto: Google Maps

Vastgoed

Jobs in de regio