Facebook protesteert tegen pauze Alex Agnew

Facebook protesteert tegen pauze Alex Agnew

Facebook protesteert tegen pauze Alex Agnew

Print
Fans van Alex Agnew vragen de comedian via Facebook om niet te stoppen. Agnew kondigde een comedystop aan en dat zint zo'n 30.000 fans niet.

"Alex Agnew mag niet stoppen met comedy", vinden twee Facebookgroepen. Ruim 30.000 fans betreuren dat Agnew volgend jaar een comedystop inlast voor onbepaalde duur.

"Zot hé", reageert de comedian. "De dag nadat ik mijn voorlopig afscheid aankondigde, hadden die groepen al duizenden leden. Dit charmeert mij zeker, maar natuurlijk kom ik niet op mijn beslissing terug. Nu is het echt eerst tijd voor mijn band Diablo Blvd. Uiteraard hoop ik wel dat die 30.000 fans allemaal een ticket kopen voor mijn afscheidsshow in het Sportpaleis. Samen maken we dan van mijn afscheid een geweldig groot feest."

Agnew kondigde al een tweede afscheidsshow in het Sportpaleis aan voor 26 oktober 2013. De eerste voorstelling van The Legend Ends was meteen uitverkocht. "Dankzij mijn vorige doortocht in het Sportpaleis boorde ik een nieuw en breder publiek aan. Mensen die mij daarvoor niet zo goed kenden, weten nu welk vlees ze in de kuip hebben. Alle acties op sociale media ten spijt, Agnew neemt volgend jaar afscheid in stijl."

StLa

Foto: JVDP

www.alexagnew.be

Nu in het nieuws