Kleidal wordt Aziatische wereldkeuken Okura Plaza

Zaterdag 29 september gaat het vroegere Kleidal naast de Boomse schouwburg terug open onder de naam Okura Plaza. De Kok van Honkongse origine roert er in de Aziatische gerechten.

boey jan

Wai Kwong Man (52), voor de vrienden 'Erwin' is in Hong Kong geboren en kwam in 1977 naar Nederland. Bij onze noorderburen volgde hij kokschool. In 1987 kwam hij naar ons land. "Okura Plaza hier in Boom is inmiddels mijn zesde zaak. Ik heb telkens een zaak opgebouwd en goed draaiend doorverkocht. Dat investeerde ik in een volgende zaak", vertelt Wai Kwong Man met een stevig Nederlands accent. Het telkens opnieuw starten heeft enkel te maken met het zoeken naar nieuwe uitdagingen. "Deze zaak is waarschijnlijk mijn laatste uitdaging".

Hij gaat er de formule 'All you can eat' invoeren. Voor een vast bedrag kan u onbeperkt genieten van kleine warme en koude gerechten. U bestelt zoveel u op kan. De keuze betreft een honderdtal gerechten van sushi, teppanyaki gerechten uit Japan, typische Chinese hapjes, maar ook specialiteiten uit Korea en Thailand of samengevat zowat de hele Aziatische (wereld)keuken. U zal er ook à la carte kunnen eten.

Er zal ook een samenwerking komen met de Boomse schouwburg of het cultureel centrum De Steiger zodat u aan de toog en een afgebakend aantal tafels ook iets kan drinken. Ook overdag is de consument voor een drankje welkom.

Okura Plaza, Henri Spillemaeckersstraat 9, gaat officieel open op zaterdag 29 september en is alle dagen geopend vanaf 12 uur. In het restaurant is er plaats voor 100 personen. Er zijn ook feestzalen voor feestjes van 70 tot 130 personen. Reserveren: 03-689.79.69, info@okuraplaza.be, info op www.okuraplaza.be.

Jan BOEY

Foto Dirk Van de Velde

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio