First Immo en Huva smelten samen

First Immo en Huva smelten samen

First Immo en Huva smelten samen

Print
Vastgoedmakelaars First Immo en Huva bundelen hun krachten vanaf 1 oktober.
Op lange termijn zal de samensmelting verder blijven bestaan onder 'First Immo'. De naam 'Huva' verdwijnt.

Met die samensmelting worden beide bedrijven in één klap de grootste makelaar in de Antwerpse regio. Terwijl First Immo zich vooral richt op de stad Antwerpen, is Huva een populaire vastgoedmakelaar in de Noordelijke regio van Antwerpen, met hoofdzetel in de gemeente Kalmthout en kantoren in Brecht, Kapellen en Wuustwezel. Met de fusie krijgen ze nu in totaal 750 panden in portefeuille.

“Het gaat eigenlijk om een verstandshuwelijk tussen twee partners die de voorbije jaren ook al regelmatig samenwerkten en intensieve contacten onderhielden”, zeggen Rik Herrygers van First Immo en Gert Vandekeybus van HUVA. “In plaats van elkaar te beconcurreren in de ruime Antwerpse regio, hebben wij besloten om vanaf 1 oktober 2012 officieel onze krachten te bundelen zodat beide partijen er sterker van worden. Zowel First Immo als Huva zochten al langer naar een mogelijkheid om hun werkgebied uit te breiden."

Met de fusie beschikt de makelaar nu over 33 medewerkers en 12 kantoren en kijketalages. Naar de klanten toe zal er vanaf 1 oktober weinig veranderen.
"Zowel First Immo als HUVA blijven service-op-maat en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel dragen. Alle vertrouwde gezichten blijven op post.", luidt het.

De naam 'Huva' zal over een periode van één à twee jaar geleidelijk verdwijnen. Op lange termijn zal de vastgoedmakelaar dus enkel nog 'First Immo' heten.

Info: 03/666.99.73, www.firstimmo.be, www.huva.be

Foto: vlnr Wim Peleman, Rik Herrygers, Martine De Kock en Gert van de Keybus

GRWO
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio