Babywinkel wordt N-VA-shop

N-VA Arendonk heeft een voormalige winkel voor babykleding en geboortelijsten ingericht tot N-VA-shop. Met de actie wil de plaatselijke N-VA-afdeling haar kandidaten voorstellen, maar tegelijk wil ze aandacht vragen voor de problemen van de lokale middenstand.

jrosquin

"De middenstand in het centrum heeft het moeilijk en daar wil N-VA wat aan doen", vertelt Koen Geukens, nummer drie op de lijst. "Lokale handelaars stoppen hun activiteiten of gaan failliet. Hierdoor ontstaat leegstand in het centrum. N-VA Arendonk pleit voor een versterking van onze dorpskern. We willen onze lokale middenstand opwaarderen door de dorpskern uit te bouwen tot een aangenaam centrum met terrasjes en mogelijkheden voor de horeca."

Die extra aandacht voor een aangenaam centrum wil N-VA combineren met een verdere uitbouw van de toeristische aantrekkingskracht van de gemeente. Dat moet volgens N-VA gebeuren door aanleg van fietspaden en het blijvend aanbieden van artistieke projecten in samenwerking met de gemeentelijke academie en plaatselijke amateur-kunstenaars.

TCLA

Meest gelezen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio