Tommorrowland

Tomorrowland verkozen tot beste internationale festival

Tijdens de DJ Awards, die dinsdagnacht voor de 15de keer werden uitgereikt in Pacha Ibiza, kreeg het Belgische festival Tomorrowland de award voor beste internationale festival.

jatimmermans

"Het is fantastisch om te zien dat Tomorrowland ook internationaal zo gerespecteerd wordt, en dat we in België blijkbaar iets heel unieks hebben gecreëerd waar heel de wereld naar kijkt", aldus organisator Michel Beers.

Professionals uit de dj-wereld nomineerden in tien categorieën verschillende dj's, en het publiek kon online stemmen voor hun favoriete dj's. Onder meer Chase & Status, Tiësto en Carl Cox gingen in de dj-categorieën met de prijzen aan de haal.

Behalve de tien awards voor dj's werden ook negen speciale awards uitgereikt, zoals voor beste internationale festival, beste producer en beste live-optreden op Ibiza. Voor de speciale awards werd enkel beroep gedaan op de mening van de professionals.

"De DJ Awards vormen een belangrijke erkenning", aldus de organisatie van Tomorrowland. "De uitreiking wordt ondersteund door top-dj's, die dinsdagnacht massaal aanwezig waren voor de uitreiking in de wereldbekende club Pacha."

Foto: Tomorrowland 2012

Foto Joren De Weerdt