Verliefd koppeltje intussen ook gezien in Duitsland

Lester Suls (16) en Margot Sluyts (14), het koppeltje dat op 18 september uit Schoten verdween, is gisteravond in Duitsland opgemerkt. Dat zegt de politie van het Nederlandse Drenthe. Een getuige zou de twee gezien hebben in Haren in de Duitse deelstaat Nedersaksen.

"Op basis van transactiegegevens moeten ze maandag in Apeldoorn zijn geweest en dinsdag zijn ze door een getuige gezien in Emmen", zegt politiewoordvoerder Ron Reinds. "Maar intussen zitten ze blijkbaar al in Duitsland. Tenzij de twee nu nog terugkeren naar Nederland, wat natuurlijk erg twijfelachtig is, zit de zaak er voor ons in feite op." De getuige die hen in Emmen had gezien, meldde toen al dat ze al liftend naar Duitsland wilden trekken.

Lester en Margot verdwenen op 18 september en lieten een briefje achter waarin stond dat ze naar het zuiden wilden trekken. Nadat er ongerustheid was ontstaan over hun verdwijning, namen ze eind vorige week al eens contact met hun ouders om te zeggen dat ze het goed stelden. Het Belgische gerecht communiceert vooralsnog niet meer over de zaak, aangezien er geen misdrijf mee gemoeid is. Het blijft wel "alle middelen inzetten" om de twee veilig terug thuis te krijgen.

Lees ook: Verliefd paartje gezien in Nederland

Foto Belga

Nu in het nieuws