Verliefd paartje gezien in Nederland

Een verliefd tienerduo uit Schoten is dinsdag gezien in Emmen, in het noorden van Nederland. Dat berichtten verschillende Nederlandse media. Lester Suls (16) en Margot Sluyts (14) probeerden dinsdagmiddag te pinnen in een kiosk bij het station in Emmen. Een getuige meldde bij de politie dat de twee liftend naar Duitsland willen.

drombouts

Het verliefde paartje zou maandag al in Apeldoorn gepind hebben. In Emmen kwam er dinsdag geen geld meer uit de automaat. De politie in Drenthe is op zoek naar de twee Vlaamse pubers, op verzoek van het Antwerpse parket, aldus de Nederlandse sites.

Afgelopen weekend raakte bekend dat Lester en Margot vanuit het buitenland contact hebben opgenomen met hun ouders. Dat gebeurde via Facebook. Het tienerkoppeltje is gezond en wel, zo liet Child Focus weten. Over hun verblijfplaats losten de twee niks.

Lester en Margot vertrokken op 18 september uit Schoten met een tent, twee slaapzakken en een rugzak. De ouders vonden een briefje waarin ze schreven samen te zijn vertrokken naar het zuiden. De twee waren al acht maanden een koppel en in die tijd waren ze onafscheidelijk geworden.

Ze namen contact op met hun ouders, nadat ze op internet gezien hadden hoeveel commotie hun verdwijning had veroorzaakt.

Belga

MEER OVER Child Focus

Nu in het nieuws