Verliefd paartje gezien in Nederland

Verliefd paartje gezien in Nederland

Verliefd paartje gezien in Nederland

Print
Schoten - Lester Suls (16) en Margot Sluyts (14), het verliefde tienerduo uit Schoten, zijn dinsdag gezien in Emmen, in het noorden van Nederland. Dat berichtten verschillende Nederlandse media. Een getuige zou de twee ook gezien hebben in Haren, in de Duitse deelstaat Nedersaksen.

"Op basis van transactiegegevens moeten ze maandag in Apeldoorn zijn geweest en dinsdag zijn ze door een getuige gezien in Emmen", zegt politiewoordvoerder Ron Reinds. "Maar intussen zitten ze blijkbaar al in Duitsland. Tenzij de twee nu nog terugkeren naar Nederland, wat natuurlijk erg twijfelachtig is, zit de zaak er voor ons in feite op." De getuige die hen in Emmen had gezien, meldde toen al dat ze al liftend naar Duitsland wilden trekken.

Afgelopen weekend raakte bekend dat Lester en Margot vanuit het buitenland contact hebben opgenomen met hun ouders. Dat gebeurde via Facebook. Het tienerkoppeltje is gezond en wel, zo liet Child Focus weten. Over hun verblijfplaats losten de twee niks.

Lester en Margot verdwenen op 18 september en lieten een briefje achter waarin stond dat ze naar het zuiden wilden trekken. Nadat er ongerustheid was ontstaan over hun verdwijning, namen ze eind vorige week al eens contact met hun ouders om te zeggen dat ze het goed stelden. Het Belgische gerecht communiceert vooralsnog niet meer over de zaak, aangezien er geen misdrijf mee gemoeid is. Het blijft wel "alle middelen inzetten" om de twee veilig terug thuis te krijgen.

Belga

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio