Mode

Debby Pfaff wordt modeontwerpster

Print

Debby Pfaff wordt modeontwerpster

Debby Pfaff gaat haar eigen jurkjeslijn ontwikkelen. Voor de vrouw is het een nieuwe stap in de goede richting na de sluiting van het danscafé B-52.

Pfaff werkt samen met een voorlopig nog onbekende Nederlandse ontwerpster om haar entree grandioos te maken in de Belgische modewereld. "Aanvankelijk zouden beiden zich focussen op ultravrouwelijke accessoires en dergelijke. Maar die markt is te groot en daarin zijn ook heel wat bekende gezichten actief. Daarom werd na enkele gesprekken geopteerd om voluit voor één bepaald kleedje te gaan. Volgende week komt Debby langs om stoffen en patronen te kiezen. Dan gaan ze samen aan de slag", vertelt een bron aan een krant van De Persgroep.

Van de ontwerpen zullen niet al te veel stuks in de rekken liggen. "Debby begint zeer kleinschalig. Vijftig, honderd, misschien honderdvijftig stuks. Meer worden het er zeker niet. Meer kan ook niet, aangezien Debby bij elke fase van het proces betrokken wil zijn. Wie zo'n exclusieve outfit in handen krijgt, kan ervan uitgaan dat Debby zelf achter de stiktafel zat. Ze heeft meer creatief talent dan sommigen vermoeden."

Photo News

NIET TE MISSEN