1 / 2

Voedingssalon verkoopt wijnen Gérard Depardieu

Het Voedingssalon in Brussel heeft dit jaar een remake gekregen. De Look&Feel werden aangepast, met als belangrijkste verandering de indeling in drie verschillende belevingswerelden. Eentje daarvan is Food Palace, ,waar u culinaire orgasmes zal krijgen.

mgeysmans

Food Palace wordt zonder twijfel een waar smaakparadijs. In Paleis 5 in de Brusselse Expo vind je alles terug wat met gastronomie te maken heeft. Drie culinaire theaters krijgen de kans om hun kunnen te tonen: het kooktheater geeft dagelijks kookdemonstraties, het dessertentheater is de plek voor elke zoetebek en het bakkerstheater is de place-to-be als je jonge leerlingen van de bakkersschool aan het werk wilt zien. Bovendien zijn er ook themazones zoals de Coffee & Tea Time-zone & de Wine&CheeseVillage. Bij die laatste kan je proeven van enkele heerlijke Brugge Kazen zoals Dentelle, Abdijkaas Pater, Prior en Abt, maar ook van de nieuwste creaties van Meli, de honingproducent , authentieke Franse worstjes zoals 'Le Frenchy Bistrot' en de wijnen van Gérard Depardieu! Voor hen die het graag wat lichter en gezonder houden is er de ontdekking van de Koreasnacks. Vooral de Shizandra Fruit Drink zal heel wat vrouwen als muziek in de oren klinken: een heerlijke mix van frisdrank en fruitsap met een caloriegehalte dat tot drie keer lager ligt dan gewone drankjes.

www.voedingssalon.be

Voedingssalon, Brussels Expo, Paleizen 4,5,8 en Patio. Van zaterdag 6 tot en met zondag 21 oktober 2012. Openingsuren: 10u00 tot 18u00. Toegangsprijs: Volwassenen: 8 euro, Kinderen onder 12 jaar vergezeld van een volwassene: gratis. Meer info: Wil je gratis naar het Voedingssalon gaan? Datkan dankzij She.be! Wij mogen onbeperkt gratis tickets weggeven voor het salon! Download hier je gratis ticket!

NIET TE MISSEN