Begrafenisondernemer Bosmans verhuist naar nieuwe locatie

Begrafenisondernemer Bosmans verhuist naar nieuwe locatie

Begrafenisondernemer Bosmans verhuist naar nieuwe locatie

Print
Lier - Uitvaartverzorging Bosmans verhuist na 87 jaar van de Kartuizersvest naar een nieuwe locatie gelegen aan de Kesselsesteenweg 87 in Lier. Daar beschikt de begrafenisondernemer over een eigen koffieruimte voor 120 personen.
"We staan aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van Uitvaartverzorging Bosmans", zegt Mario De Meutter, sinds enige jaren de zaakvoerder. "We verhuizen naar een modern gebouw dat heel wat nieuwe mogelijkheden biedt. Naast het behoud en de uitbouw van de eigen drukwerk- en distributiedienst zetten we ook in op een eigen koffiezaal: de Zimmer Aula, die aan 120 gasten plaats biedt."

Uitvaartverzorging Bosmans is vanaf maandag 1 oktober op zijn nieuwe locatie bereikbaar. Op zondag 7 oktober en donderdag 1 november van 10 tot 17u zet het bedrijf zijn deuren open voor het grote publiek. De verhuis van uitvaartverzorging Bosmans gaat ook gepaard met een steunactie voor Jorrit (8) van basisschool De Wilg in Lint. "In plaats van de gebruikelijke bloemen en andere felicitaties hebben we aan onze genodigden om bijdrage te leveren voor de aankoop van een tillift voor Jorrit", vertelt De Meutter.

< www.funerarium-bosmans.be

Chris VAN ROMPAEY

Foto Joren De Weerdt

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio