Gili komt naar Populier

Na Nigel Williams, Bert Kruismans, Youssef El Mousaoui en Michaël Van Peel organiseert Lionsclub Zandhoven/Land van Playsantië op 10 november a.s. om 20.00 u., met medewerking van het gemeentebestuur, in de nieuwe evenementenhal ‘De Populier’, voor de eerste maal in de regio, een optreden van de succesrijke comedian-mentalist GILI.

Kristin Matthyssen

Zoals bij de vorige edities gaat ook nu de opbrengst van de manifestatie integraal naar het goede doel.

Wie is GILI ?

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan op podia in gans het land, kreeg Gili de vorige jaren door enkele bijzonder gesmaakte TV-optredens definitief de wind in de zeilen.

Zijn opmerkelijke TV-passages in Comedy Casino (Canvas), Villa Vanthilt, Peter Live en vooral de wekelijkse rubriek in de Laatste Show (één), deden heel wat stof opwaaien.

In deze programma’s bond hij o.m. de strijd aan met charlatans die goedgelovige zielen met paragnostische onzin om de tuin proberen te leiden.

Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft : dat is het vak dat de comedian-mentalist Gili tot een ware kunst weet te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.

Gili, gevaarlijk grappig, maar bovenal geniaal en extreem gezond !

In Zandhoven zal dat niet anders zijn !

Website Gili : http://www.gili.be/bio

De voorstelling praktisch :

De voorstelling vindt plaats op 10 november a.s. in de nieuwe evenementenhal ‘De Populier’, Populierenhoeve 22 in Zandhoven en begint om 20.00 u.

Na afloop wordt aan de aanwezigen, n.a.v. het 20-jarig bestaan van de club, een receptie aangeboden.

Inkomkaarten kosten 20 €.

All-in arrangement : 65 €. Hierin zijn inbegrepen : inkomkaart, gereserveerde plaats, diner bestaande uit aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en koffie, witte en rode wijn, water en frisdrank. Het diner vindt plaats in het gekende Restaurant De Engel, Langestraat 12 in Zandhoven en vangt aan om 17.30 u. stipt. Beperkte plaatsen. Reservatie vooraf (tot 3 november) is verplicht.

Kaartenverkoop : reservatie en betaling vooraf verplicht op rekeningnummer BE48 3630 8318 5927 van Lionsclub Zandhoven. Kaarten voor de voorstelling worden u na ontvangst van uw betaling toegestuurd met de post of liggen ter beschikking aan de ingang van de zaal.

Reservatie en info op telefoonnummer 03/485.62.73 of 03/231.71.24. U kan de informatie nalezen op onze website www.lions-zandhoven.be

De opbrengst gaat integraal naar het goede doel, o.a. naar de 4 sociale zorgcentra uit de regio met name het Revalidatiecentrum Pulderbos, het Woon- en Zorgcentrum O.-L.-V.- van Troost, het Rust- en Verzorgingstehuis Pniël en het Revalidatie- en Vakantiecentrum Hooidonk.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio