1/19

Neys Immo & Consultancy opent zijn deuren in Essen-Centrum

Na jaren van leegstand kreeg het commercieel handelspand aan het begin van het Heuvelplein, gelegen aan de Nieuwstraat 4, nieuw leven ingeblazen. Erkend vastgoedmakelaar Rudy Neys, reeds meerdere jaren zéér actief als makelaar in Essen en Kalmthout, verbouwde het pand en opende er op 1 september de deuren.

Zaakvoerder Rudy Neys combineert zijn jarenlange ervaring in de lokale vastgoedmarkt als erkend makelaar met zijn technische achtergrond vanuit de bouwsector, als zoon van aannemersbedrijf Neys Marcel & Zoon bvba, dat meer dan 35 jaar actief is in de Noorderkempen. “Vroeger, toen ik nog naar school ging, ging ik in de vakantie vaak met mijn vader meehelpen in de bouw, waardoor ik in de praktijk veel heb geleerd hoe je huizen bouwt”, vertelt Rudy Neys. “Die ervaring komt me nu handig van pas. De ideale combinatie van vakkennis en ervaring, resulteerde in een vernieuwend immobiliënkantoor dat al snel uitgroeide tot een nieuwe, vertrouwde waarde op de vastgoedmarkt in Essen, Kalmthout en omstreken.

Neys Immo & Consultancy

“De naamskeuze lag voor de hand”, legt zaakvoerder Rudy Neys uit. “De naam Neys is in Essen en omstreken reeds jarenlang verbonden met huizen, bouwen en verbouwen, kopen en verkopen. Dus waarom een moeilijke naam zoeken terwijl de oplossing voor de hand ligt?” Vrijdag 21 september werd het nieuwe kantoor feestelijk ingehuldigd met een openingsreceptie, in aanwezigheid van burgemeester Gaston Van Tichelt en meer dan 300 aanwezigen in een grote feesttent op het Heuvelplein.

Openhuisdagen

Een kleine maand na de feitelijke opstart spreken de resultaten voor zich: een mooi aanbod van een 30-tal betaalbare panden dat elke dag verder aangroeit. En na een 3-tal weken zijn de eerste zes panden reeds verkocht en verhuurd.

Ook liefhebbers van onze gekende ‘Openhuisdagen Starterswoning’, met biedingen ter plaatse, moeten niet lang meer op hun honger blijven zitten.

Zaterdag 13 oktober tussen 11u en 13u op Hondsberg 52 te Essen-Centrum, gaan wij weer van start met onze gekende succesformule. Hierbij worden mooie starterswoningen verkocht in één dag.

Voor een gratis schatting van uw huis of professionele begeleiding in verhuur of verkoop kan zich vrijblijvend wenden tot Rudy Neys, 03.283.00.10 of info@neysimmo.com.

MaTiMeer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio