1/2

"Ik was als kind enkel braaf als ik kon knutselen"

Elke Vanelderen is gisteren bevallen. Niet van haar spruit die volgend jaar wordt verwacht, wel van haar eerste boek. Het naaiboek 'Van Naald Tot Draad' legt je stap voor stap uit hoe je de eenvoudigste dingen zoals een iPadhoes, een slabbetje of een knuffelkussen kan maken.

"Ik was als kind alleen braaf als ik kon knutselen en prutsen en dat is er altijd blijven inzitten. Een aantal jaar geleden was het absoluut niet hip om te zeggen dat je graag naaide, bloemschikte en confituur maakte. Maar dat heb ik losgelaten: als ik maar gelukkig ben. Voor Regi komt het ook goed uit dat ik graag op mijn werkkamer tussen de katten zit. Hij is graag op zijn gemak. Aan feministen die zeggen dat ik hen terug naar de haard stuur, zeg ik: ik ben zelf de grootste feministe. Ik ben met huwelijkscontract getrouwd hoor. Ik wil mensen het duwtje geven dat ze nodig hebben om te durven creatief te zijn. Dit boek is echt eenvoudig."

Ook Regi was van de partij op de boekvoorstelling. "Ze is mooi zwanger he. Maar ik moet haar wel duizend keer per dag dat ook zeggen. Ze heeft al veel spulletjes voor de baby gemaakt. Uniseks, want we weten het geslacht nog niet, maar ik zie toch veel roze meisjesdingen", aldus Regi in een krant van Corelio.

Photo News

NIET TE MISSEN