Seks & Relaties

Top: iedereen wint tickets voor Voedingssalon van Brussel

Print

Top: iedereen wint tickets voor Voedingssalon van Brussel

Bent u geïnteresseerd in gastronomie, wellness, mode, huis- en tuininrichting, interieurs en decoratie? Dan is het Voedingssalon in Brussel zeker iets voor jou. Extra reden om te gaan: She.be stuurt iedereen er gratis naartoe!

Het Voedingssalon gaat dit jaar in de Brusselse expo door van 6 tot en met 21 oktober 2012. Een volwassene telt normaal gezien 8 euro per ticket neer, maar via deze link kan je een gratis ticket downloaden! Waarom je dit jaar zeker een kijkje moet nemen? Naast de drie belevingswerelden Food Palace, Feel Good Planet en Piazza Brussels is er dit jaar ook heel wat te doen rond Oostenrijk. Het land dat wereldberoemd werd dankzij de film 'The Sound of Music' en diens skioorden toont waarom je nog naar hun landje moet afzakken. Regionale delicatessen zoals de koud gerookte 'Kaminwurz' uit Zuid-Tirol en de 'wildpeitschen' zijn maar enkele van de lekkernijen waarvoor u het moet doen. Bovendien heeft ook She.be een stand op het Voedingssalon, wij kijken er alvast naar uit om jullie ook daar te ontmoeten!

www.voedingssalon.be

Voedingssalon, Brussels Expo, Paleizen 4,5,8 en Patio. Van zaterdag 6 tot en met zondag 21 oktober 2012. Openingsuren: 10u00 tot 18u00. Toegangsprijs: Volwassenen: 8 euro, Kinderen onder 12 jaar vergezeld van een volwassene: gratis. Meer info: Wil ook jij gratis naar het Voedingssalon. Dankzij She.be kan je hier je gratis ticket downloaden!

NIET TE MISSEN