Comateuze prins Friso wordt vandaag 44 jaar

Comateuze prins Friso wordt vandaag 44 jaar

Comateuze prins Friso wordt vandaag 44 jaar

Print
De al zeven maanden comateuze Nederlandse prins Friso ‘viert’ vandaag, 25 september, zijn 44ste verjaardag in het Wellington Hospital in Londen. Koningin Beatrix vliegt in de vroege ochtend naar Londen. De rest van de koninklijke familie arriveert later op de dag.

Prinses Mabel en hun twee dochters Luana (7) en Zaria (6) zullen vandaag niet van de zijde van Friso wijken. Friso en zijn gezin woonden voor het Oostenrijks skiongeval in februari van dit jaar ook al in Londen. Mabel bezoekt haar echtgenoot iedere dag. Koningin Beatrix vliegt elk weekend naar Londen om haar zoon bij te staan.

Afgelopen week werd bekend dat de prins zijn ogen een keer heeft geopend toen prinses Mabel hem een kus gaf. Hij zou ook af en toe glimlachen.

Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat de prins nog uit zijn coma ontwaakt. Oud-premier van Israël Sharon ligt al ruim zes jaar in coma na een hersenbloeding. Volgens zijn zoon Gilad zou Sharon hem aankijken als hij wakker is en zijn vingers bewegen op vraag. Sharon zou ook dikker geworden zijn.

KMa

Foto: AFP

.

Nu in het nieuws