Paul De Leeuw zet Willy Sommers voor schut (video)

Paul De Leeuw zet Willy Sommers voor schut (video)

Paul De Leeuw zet Willy Sommers voor schut (video)

Print
Willy Sommers toonde zich maandagavond in 'Manneke Paul' van zijn sportiefste kant. Paul de Leeuw haalde hem in zijn programma op vtm nochtans flink door de mangel door onder meer te zeggen dat hij jarenlang dacht dat Sommers homo was.

Paul de Leeuw had maandagavond geen problemen om in zijn gekende stijl Willy Sommers voor schut te zetten. Toen Sommers vertelde dat hij zijn 50ste verjaardag met zijn vrouw had gevierd, schrok De Leeuw zich verrot.

"Heb jij een vrouw? Ik dacht altijd dat jij euh, je weet wel, ..." Sommers ontkende krachtig. "Ik denk dat je me met iemand anders verwart." Waarop de Leeuw doorging en toegaf dat hij destijds masturbeerde op de Joepie-cover waarop Willy Sommers prijkte. Qua vuilbekkerij kan dat tellen natuurlijk, zeker in Vlaamse tv-middens.

"En toch zijn we nog altijd vrienden, hoor", zegt Sommers over de uitzending.

Geslaagd en gezellig

Het was de Leeuw zelf die Willy Sommers absoluut in de uitzending wou. "Zijn nichtje, dat in België woont en het syndroom van Down heeft, werd vijftig en is blijkbaar een grote fan van mij", legt Sommers uit. "Daarom hebben we samen mijn nieuwste single 'Dromen van verre stranden' gezongen"

Herbekijk het fragment via vtm.be:

PP
Beeld vtm

Nu in het nieuws