N-VA hertekent grenzen Ekeren

N-VA hertekent grenzen Ekeren

N-VA hertekent grenzen Ekeren

Print
Verkiezingen 2012. Met een ludieke actie heeft N-VA Ekeren hun programmapunt om de wijken Schoonbroek, Edison en Rozemaai bij Ekeren te voegen in de kijker gezet.
Het is al dertig jaar geleden dat Ekeren bij Antwerpen gevoegd is. N-VA vindt dat de parels van dit paarlen jubileum al veel te lang voor de zwijnen gegooid worden en dat de waarde van Ekeren en de omliggende wijken niet naar waarde geschat worden door het stadsbestuur. De decentralisatie is achttien jaar gelden al wel ingezet, maar de bevoegdheden en budgetten die Ekeren ter beschikking krijgt, blijven veel te weinig voor de N-VA. Er zijn nog steeds bepaalde thema’s waarover het district enkel maar een advies kan uitbrengen.

Eén van die thema’s is de aansluiting van de drie bovengenoemde wijken bij Ekeren. De vraag voor aansluiting wordt ook gesteund door N-VA Antwerpen en samen zullen ze alles in het werk stellen om dit ook te realiseren. Zaterdag is de grens al symbolisch verlegd met het kalken van een nieuwe grens aan de rand van Schoonbroek.

N-VA heeft ondertussen ook een campagnesecretariaat geopend in de Kloosterstraat waar iedereen terecht kan op woensdag van 9 tot 17uur, op donderdag van 19 tot 22 uur en op zaterdag van 10 tot 12 uur.

TTSY

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio