Twee tieners al drie dagen vermist

Twee tieners al drie dagen vermist

Twee tieners al drie dagen vermist

Print
De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar Margot Sluyts (14) en Lester Suls (16), twee jongeren uit Schoten, die sinds 18 september worden vermist.

Het tweetal werd die dinsdagochtend rond 09.30 uur door getuigen gezien aan de woning van Margot Sluyts in Schoten. Sindsdien zijn ze spoorloos.

Margot Sluyts is 14 jaar. Ze is slank, 1m68 lang en heeft sproeten in het gezicht. Ze heeft donker golvend haar tot op de schouders, bruine ogen en littekens op de armen. Ze draagt een halsketting met een hartje. Ze droeg dinsdag donkere kledij en oranje sportschoenen.

Lester Suls is 16 jaar. Hij is tenger en ongeveer 1m75 lang. Hij heeft donkerbruin haar, donkerbruine ogen en een staafje in zijn linkeroor. Hij droeg een donkergrijze lange broek en 2 lederen polsbandjes.

De tieners reizen met het openbaar vervoer en hebben bagage bij zich. Mogelijk hebben ze in het station van Antwerpen de trein genomen.

Heeft u de jongeren gezien of weet u waar ze verblijven, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer: 0800.30.300
of met Child Focus via het nummer 116 000.

.

Nu in het nieuws