Iedereen mee met @maneblussers.be

Iedereen mee met @maneblussers.be

Iedereen mee met @maneblussers.be

Print
Om de communicatie tussen de Mechelaar en zijn stadsbestuur te verbeteren, willen drie kandidaten van de stadslijst Vld-Groen-m+ alle geïnteresseerde Mechelaars de kans geven om in te tekenen op een gratis e-mailadres @maneblussers.be.
Björn Siffer, Loïc Verstraeten en Toon Diependaele komen met het initiatief op de proppen. Zo kunnen alle Mechelaars via de website van de stad een Maneblussers-mailadres aanmaken. Op die manier beschikt de stad snel over een uitgebreid adressenbestand om de bevolking elektronisch te informeren. Bijvoorbeeld over evenementen, over de werking van de stadsdiensten, of over wegenwerken. "Je kan er ook bevragingen mee organiseren. Zo betrekken wij de Mechelaar nog meer bij het bestuur van onze stad", legt Siffer uit.

Het wordt ook mogelijk burgers naar hun leeftijd, wijk of aangegeven interesses te informeren. "Een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief brengt dat informatie op maat aan de Mechelaars. Zo verhogen wij de participatiegraad aan evenementen, en besparen wij op drukwerk", stelt Toon Diependaele. Loïc Verstraeten benadrukt dat het de bedoeling is dat de stad ook blijft investeren in communicatiekanalen voor mensen die geen computer hebben.

SVH

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio