1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Slaap eens in een mobiele container

Antwerpenaars vinden nieuwe vorm van op hotel gaan uit A room with a view en verder geen gedoe. Vier Antwerpenaars komen met een speciaal hotelconcept: containers op fantastische locaties voor 199 euro per nacht. Nu eens op het dak van een kantoorgebouw, dan weer op de skipiste.

drombouts

Een boxspring met kraakwit beddengoed vult zowat de helft van de zeecontainer. Grappige lampjes geven kleur. Douche, toilet, wasbak - wat heeft een mens meer nodig? Hier wordt u wakker met zicht op zee, op de bergen, op de stad - alles is mogelijk.

De Antwerpse vrienden Ellen Wezenbeek (44), Didier Opdebeeck (46), Marco Los (42) en Geoffrey Stampaert (33) gaan helemaal op in hun nieuwe job. Ze staan ter promotie van 'Sleeping Around' tot 23 september in de schaduw van Villa Vanthilt op het Antwerpse Eilandje.

"Dit is een typisch idee dat op café ontstaan is", zegt Didier. "En volgens ons is het helemaal nieuw. Want containerscholen, containerwoningen en containerbureaus bestaan natuurlijk al, maar bij ons is het pop-upaspect heel belangrijk. Zes containers - vier hotelcontainers, een loungecontainer en een saunacontainer - reizen letterlijk de wereld rond. Vandaar onze naam."

SYMA

Foto's Sarah Van den Elsken

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER