Stad zoekt permanente huurder voor Spuihuis

Print
Stad zoekt permanente huurder voor Spuihuis

Stad zoekt permanente huurder voor Spuihuis

Lier - Het stadsbestuur zoekt een erkende, Lierse vereniging die het Spuihuis permanent wil huren en dan ook de (onder)verhuur ervan op zich wil nemen.
Het Spui aan de Oever in Lier werd enkele jaren geleden grondig gerenoveerd.
Het is nu een mooie locatie aan de rand van de binnenstad, in het midden van het groen. Het Spui leent zich volgens het stadsbestuur tot gebruik voor verschillende evenementen van verenigingen en burgers.

Ondanks de kosten die de stad maakte, wordt het gebouw amper verhuurd.
Daarom zoekt de stad een erkende, Lierse vereniging die het gebouw permanent wil huren voor tweehonderd euro per maand, nutsvoorzieningen niet inbegrepen. Die vereniging mag het Spui onderverhuren volgens de tarieven die de stad oplegt. De helft van de huuropbrengsten mag de vereniging behouden, de andere helft gaat naar de stad.

Verenigingen die graag op deze oproep willen ingaan, laten dit voor zondag 30 september gemotiveerd weten aan het college van burgemeester en schepenen. Geïnteresseerde verenigingen moet ook aangeven met welke andere gebruikers (verenigingen of particulieren) ze in het Spui zullen samenwerken. De beoordeling gebeurt op basis van deze geplande samenwerkingen.

Info: 03.480.52.51, verhuurinfrastructuur@lier.be

Chris VAN ROMPAEY

Archieffoto DV
MEEST RECENT

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio