1 / 2

Hans Otten: "Dokter, kunt u nu mijn bruid naaien?"

"We kwamen op de spoed aan en zagen twee dokters", vertelt Hans Otten. "Ze vroegen me: 'Zijn jullie niet net getrouwd?' Ik antwoordde: 'Ja, dat kan best zijn meneer, maar kunt u nu de bruid naaien?"

wverhaert

Hans Otten wilde donderdagavond in 'Reyers laat' zijn verhaal kwijt na de commotie die ontstaan was na een artikel in Story over zijn 'wilde' huwelijksnacht. "Het ging eigenlijk om een belachelijk banaal incident. Maar goed, blijkbaar is er zo'n stress in dat roddelpersmilieu dat iedereen maar verder en verder en verder moet gaan. En als niemand halt roept, waar eindigt dat dan? De voorbije maanden is er ook een verhaal gepubliceerd over een buitenechtelijk kind. Dat is een privézaak waarvan iedereen in mijn omgeving op de hoogte was."

"Over mijn huwelijk had ik een afspraak rond een fotoreportage gemaakt met een concurrent van Story. Blijkbaar heeft dat een soort rancune opgewekt bij mensen van dat blad, die dan zijn gaan spitten in mijn leven en artikels op basis van anonieme bronnen publiceren. Waar is de empathie met mij, mijn kinderen en mijn vrienden?"

Lees ook: "Hans Otten liegt" Hans Otten heeft buitenechtelijk kind "Hans Otten slaat bruid ziekenhuis in" Hans en Colette Otten eisen elk 2500 euro wegens laster Hans Otten: "Piet Huysentruyt wilde me te kakken zetten" Hans Otten: "Twee keer slaag gekregen van kandidaten Bananasplit"

NIET TE MISSEN