1 / 2

"Hans Otten liegt"

"Hans Otten heeft de moeder van zijn buitenechtelijke dochter gekwetst door alleen over zijn andere kinderen te praten. Die vrouw heeft ons verteld dat zij het daar erg moeilijk mee heeft. De verantwoordelijkheid van deze heisa ligt dus ook deels bij Hans Otten", zegt Frederik De Swaef, hoofdredacteur van Story.

wverhaert

"Nee, ik heb nog geen klacht van Hans Otten ontvangen", aldus De Swaef in 'Reyers laat'. "Hij heeft zijn huwelijk zelf voor geld aangeboden aan de boekskes. Dag Allemaal mocht exclusief een fotoreportage brengen, maar de primeur voor zijn huwelijk heeft Hans aan Story gegeven. En daar hebben wij voor betaald. Ik kan niet zeggen hoeveel precies, aangezien we overeen zijn gekomen om dat strikt geheim te houden."

"Hans Otten is na zijn trouwpartij trouwens zelf naar ons gekomen. Hij heeft een uitgebreid interview gegeven over die huwelijksnacht en wuift het incident weg. Maar zijn versie lijkt niet overeen te komen met de realiteit. Ik denk dat onze bronnen, die er ook bij waren, wél de waarheid zeggen."

Lees ook: Hans Otten: "Dokter, kunt u nu mijn bruid naaien?" Hans en Colette Otten eisen elk 2500 euro wegens laster Hans Otten: "Piet Huysentruyt wilde me te kakken zetten" Hans Otten: "Twee keer slaag gekregen van kandidaten Bananasplit" "Hans Otten slaat bruid ziekenhuis in" Hans Otten heeft buitenechtelijk kind

NIET TE MISSEN