Moemoe (95) krijgt ochtendshow Q-music cadeau

Moemoe (95) krijgt ochtendshow Q-music cadeau

Moemoe (95) krijgt ochtendshow Q-music cadeau

Print
Nijlen - Q-Music sloeg donderdagmorgen de tenten op in Bevel. Dankzij haar achterkleinzoon kreeg Augusta Peeters het radioduo Ornelis en Rogiers op bezoek in haar woning in de Rooiestraat.

Sven Ornelis en Kürt Rogiers schenken deze en volgende week hun ochtendshow elke dag weg aan mensen of organisaties die eens in de bloemetjes mogen worden gezet. Zo waren ze al te gast bij de Paralympiërs en zelfs olifant Kai-Mook in Planckendael.

Vandaag vond hun show plaats in de Bevelse Rooiestraat, waar de 95-jarige Augusta ‘Moemoe’ Elisabeth Peeters woont. Het was haar achterkleinkind, de 10-jarige Thomas Mariën, die haar had ingeschreven op www.wieverdienteencadeau.be.

“Ik kijk er al naar uit, al zal het hier donderdagochtend nogal een spel worden”, voorspelde Augusta, die een beetje hardhorig maar verder zeer actief is. “En het is niet alleen voor de radio. Ze komen ook filmen want het wordt ook uitgezonden op televisie. Ik vond het heel schoon dat Thomas mij zo wou verrassen. We gaan er donderdag wel geen familiereünie van maken, hoogstens enkele kennissen komen langs.”

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio