Ik heb een tante in Australië en die komt...

Print

Ik heb een tante in Australië en die komt...

Essen - Niet iedereen heeft een tante in Australië maar Elke Grob-Veraart heeft dat wel. En wanneer tante Wilma dan naar België komt is het tijd om gezellig met heel de familie te socializen. Straffer nog: tijd om kerstmis te vieren.
30 jaar geleden leerde de toen 26-jarige Wilma Grob in Antwerpen een Australische jongen kennen. Het was liefde op het eerste zicht en Wilma volgde die liefde naar Australië. De nu 56-jarige Wilma Burton-Grob is daar werkzaam als manager bij de Endeavour Foundation, een organisatie die zich bezig houdt met het werven van fondsen van loterijen ten voordele van gehandicapten.

“Ik probeer om regelmatig naar België te komen maar het is mij nog nooit gelukt om dat rond de feestdagen te doen”, zegt Wilma Burton-Grob. “We vonden dat het dus tijd werd om een keer kerstmis te vieren bij een volgend bezoek. We hebben de daad nu echt bij het woord gevoegd.”

De hele familie was zaterdag aanwezig om de kerstboom mooi op te tuigen, compleet met kerstballen en lichtjes. Zelfs de Kerstman op zijn arrenslee ontbrak niet. “Natuurlijk mochten er geen cadeautjes ontbreken. Ik ben gek op poezen dus alle poezencadeautjes vond ik geweldig.”

Ook de kinderen konden zich amuseren op het springkasteel en zelfs de Kerstman stond in short achter de barbecue.

“Morgen vertrek ik voor enkele dagen naar Parijs. Ook familie en vrienden in Nederland ga ik nog bezoeken, om tenslotte te eindigen in Duitsland. Volgende week vrijdag vertrek ik dan weer naar Australië”, zegt Wilma nog.

MaTi
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio