Berchemse kunstenaars bij Campo en Campo

Print

Berchemse kunstenaars bij Campo en Campo

Berchem - Op donderdag 6 september ging de vernissage door van de tentoonstelling van Berchemse kunstenaars in bij Campo en Campo.
Dit evenement werd voor de 10de maal georganiseerd in samenwerking met het district Berchem en de Berchemse cultuurraad. Telkens nodigt een gevestigd kunstenaar enkele andere uit om samen met hem te exposeren. Netty Vangheel is de persoon die mee aan de wieg stond van deze organisatie. Zij leidde ook de sprekers Ronny De Bie (districtsschepen ) en Ernest van Buynder in. Deze laatste besprak de kunstenaars die nu exposeren.

Marcel Van Praet schildert, etst en aquarelleert uiteenlopende natuurlijke materialen, met een voorliefde voor steen. Johan Van Geert creëert werken in porselein, Inge Verhelst richt zich op vazen in steengoedklei en Monique Donckers brengt beelden in witte gips waarbij de mens centraal staat.

De tentoonstelling loopt van 7 tot en met 22 september. De finissage is voorzien op zaterdag 22 september om 14 uur met een happening door acteur/verteller Warre Borgmans.

Marin Baetens

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio