ZDB wil eerst sporthal en gemeenschapscentrum

Zeelse Democratische Belangen (ZDB) profileert zich als een typische lokale partij. En dat wil de partij doen door zich exclusief bezig te houden met Zeelse noden en behoeften.

Picqueur Johan

Schepen Guy De Roover wijst zijn ploeg de weg naar de gemeenteraadsverkiezingen. Op de tweede plaats vinden we Christine Van Acker, echtgenote van ondernemer Paul De Roover, terug. De beloftevolle Francis De Donder, die vorig jaar een Kloostermars wou organiseren, krijgt de derde plaats toebedeeld.

Voorzitter Jan Van Kerckhove bekleedt plaats vier. Ex-schepen van Onderwijs Norbert Wyckhuys (62) staat helemaal onderaan. Guy De Roovers echtgenote, Veronique Suvée pronkt op de vijftiende stek.

ZDB wist ook vier brandweermannen te strikken. Spuitgasten Serge Jacobs (23), Marc De Kegel (24) en de schoonbroers Luc De Clopper (14) en Frans De Block (19) moeten de Zeelse kiezer overtuigen dat discipline in Zele de overlast in toom moet houden.

Guy De Roover wil in Zele eerst het nodige verwezenlijken, daarna het nuttige en tenslotte het aangename. "Het gemeenschapscentrum en de bouw van een nieuwe of renovatie van de bestaande sporthal zijn alvast de prioritaire nodige investeringen", steekt De Roover van wal. "Toch blijft ook veiligheid en overlast de absolute prioriteit in onze gemeente. We volgen uiteraard de landelijke politiek, maar we steken onze energie in Zeelse noden en problemen. Er is werk aan de winkel."

JoP
Op de foto: Lijsttrekker Guy De Roover

MEER OVER Zele

Meest gelezen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio