CD&V is fier op Zele

CD&V heeft haar kiescampagne afgetrapt. Met meer peper voor Zele en door de mouwen daadkrachtig op te stropen willen ze hun gemeente opnieuw een toekomst geven.

Picqueur Johan

Na zes jaar oppositie wil de partij absoluut opnieuw mee het beleid bepalen in Zele. Voor de samenstelling van hun programma ging CD&V ten rade bij meer dan zesduizend Zeelse gezinnen. 750 reacties resulteerden in een lijvig, maar met goede ideeën onderbouwd programma. Daaruit bleek dat de Zelenaar vooral begaan is met veiligheid, verkeer, overlast, zorg en sport.

Toch belooft het team van lijsttrekker Hans Knop geen pasklare oplossingen voor elk probleem in Zele.

"Onze gemeente heeft heel veel werkpunten", weet Knop. "Binnen zes jaar zijn die niet allemaal opgelost, maar we willen wel al onze plannen minstens in een eerste fase hebben."

CD&V heeft met Zele een pak plannen. De site van VHVD moet ruimte maken voor een modern woonproject. Naast het gemeenschapscentrum op de Zandberg zou dan een nieuw te bouwen sporthal komen. Ook de middenstand op de Markt en in de Kouter moet worden herwaardeerd. CD&V wil Zele weer veilig, boeiend en aangenaam maken. Zij zijn fier op hun Zele en willen dat de Zelenaar dat ook terug kan worden.

Vrouwvriendelijk

De lijst is bijzonder evenwichtig samengesteld. De basiself op de lijst hebben bij wijze van rits een plaats gekregen. Johanna Huylenbroeck, Johan Anthuenis, Kathleen De Munck, Tom Schiettecat, Lieve Van Cauteren en Jos Withofs volgen in het kielzog van Hans Knop. Onderin moet oudgediende Maria Verheirstraeten voor het duwtje in de rug zorgen. Ze wordt daarbij geholpen door atletiekcoryfee Etienne Uytterschaut.

JoP

MEER OVER CD&V

Meest gelezen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio