Massart klaar voor de kiesstrijd

Lijst Massart heeft haar kieslijst met succes voorgesteld aan haar achterban. Freddy Massart keerde CD&V zes jaar geleden de rug toe.

Picqueur Johan

Als nieuwe politieke speler met een partij genoemd naar zichzelf, was het meteen een succes voor Freddy Massart. Hij kon zes jaar lang mee het beleid bepalen in Zele.

"Op basis van die ervaring en door de input van nieuwe leden werd een duidelijk en samenhangend programma opgesteld", zegt lijsttrekker Freddy Massart. Dat programma draait rond zes krachtlijnen. "Lijst Massart wil zorg dragen voor uw kinderen, senioren, uw portemonnee, uw veiligheid, uw gezondheid en uw leefomgeving", klinkt het vastberaden.

Gemeenteraadsleden Lydia Nies en Godelieve De Bruyne volgen respectievelijk op de tweede en derde plaats. Café-uitbater Luc Raman duwt de lijst. Een plaatsje hoger staat Tom De Bruyne, zoon van de onlangs overleden oud-burgemeester Jozef De Bruyne.

Massart gaat er prat op een lijst te hebben samengesteld die representatief is voor alle lagen van de bevolking. Op de lijst staan arbeiders, bedienden, zelfstandigen, huisvrouwen, hoger opgeleiden, gepensioneerden en zelfs een studente. "Dat toont aan dat Lijst Massart een partij is waar iedereen zich thuis kan voelen en in kan terugvinden", zegt Freddy Massart.

JoP

MEER OVER Zele

Meest gelezen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio