Gewonden bij massale knokpartij op fuif

Gewonden bij massale knokpartij op fuif

Gewonden bij massale knokpartij op fuif

Print
Buggenhout - Bij een zware vechtpartij na een KSA-fuif in Buggenhout zijn zondagochtend enkele jongeren lichtgewond geraakt. De vechtpartij escaleerde toen een motorbende ter plaatse kwam. Dat meldt het parket van Dendermonde.

De politie werd rond 03.30 uur opgeroepen naar aanleiding van een vechtpartij op een KSA-fuif. Ze stelde vast dat een 200-tal personen op straat stond, in hoofdzaak toeschouwers. De politie kon enkele heethoofden identificeren. Bij de vechtpartij raakten enkele mensen lichtgewond. Tot opeens een motorbende ter plaatse kwam. Hierop ontstond een tweede vechtpartij.

Een man geviseerd

Een tien- tot vijftiental leden van de motorbende richtte zich tot één specifieke man. De politie trachtte deze man onmiddellijk te ontzetten en kon hem in een combi plaatsen. Toen de politie wegreed, werd zij nog even achternagereden door de motorbende.

Inmiddels was er een groot aantal politiediensten uit de omliggende zones te hulp gekomen. Na het vertrek van de motorbende keerde de rust terug en vertrokken alle fuifgangers terug naar huis. De politie kon niemand van de motorbende arresteren.

De zaak wordt verder onderzocht door het parket van Dendermonde.

Foto: Geert De Rycke
Enkele KSA-leden daags na de knokpartij

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio